Sound design magánóra

Az elmúlt években egyre többen kerestek meg, hogy hogyan is kell használni a különböző sziniket, hogyan kell célirányosan bizonyos hangzásokat „kitekerni”a kedvenc hangszereikből. Ezért 2020-tól van lehetőség egy 4 alkalmas Sound design gyorstalpalóra ahol a Serum, Spire, Sylenth1, Pigments stb. szoftver (vagy bármilyen más szabadon választott szinti) segítségével megtanuljuk, hogy hogyan születnek a hangok teljesen nulláról. Hogyan lehet menő basszusokat, szőnyegeket, leadek akár dobokat készíteni.Igény estén Moog, Nord  szintetizátoron is folyhat az oktatás. A képzés teljesen személyreszabott, olyan hangokkal, stílusokkal és példákkal foglalkozunk amiben éppen mozogsz. Szóval pontosan olyan trükköket tanulsz majd ami segíti a fejlődésed a saját stílusodban. A tanfolyam teljesen kezdőknek és haladóknak is ajánlott.

Röviden a 4 órás tematikáról:

– Szintézis elméletek, típusok
– Sampling alapok, és lehetőségek
– Oscillator, hullámformák
– Szűrők és típusai
– Burkoló görbék, LFO-k és egyéb modulátorok
– Modulációk, és kombinálási lehetőségek
– Unison, pitch, legato, portamento és egyéb fogalmak ismerete és ezeknek a lehetőségei
– layerezés avagy a rétegezés
– Effektek, és processing

Az oktatás teljesen személyre szabott, előzetes kérdések és megbeszélések alapján mindenkire olyan tanmenetet dolgozunk ki amivel tényleg azt tanulja meg amiben valójában szüksége van ( hiszen valakinek szüksége van bizonyos funkciókra, valakinek meg nem), így időhatékonyan és gördülékenyen tudunk tanulni. A korona vírus helyzet óta, a képzések online is elvégezhetőek, csupán egy Zoom vagy Skype account szükséges hozzá, mindent úgy lát és hall a tanuló mintha a saját gépén történne (egy speciális eszköz segítségével lehetőség van, hogy a hangkártya kimenetét és a gép képernyőjét egyszerre egy időben lássuk a híváskor).

Balogh N. Nándor (Euphoria Music Band)

Összeszedett tanfolyam volt, sok használható infóval és ehhez képest kevés pénzért. Mindenképpen megérte!

Facebook, Instagram tanfolyam

Szárnyasi Zoli

Nagyjából egy éve járok Danihoz kisebb-nagyobb megszakításokkal. DJ magánoktatásra jelentkeztem és rövid kérdezzfelelek után már az első alkalommal belevágtunk a mixelésbe. A gyakorlatközpontú órákon az aktuális elméletre is mindíg kitértünk, ha kellett ismételtünk. Utóbbi órákon a zeneírásban kértem segítségét amit maradéktalanul meg is kaptam. Örülök, hogy nála tanulhatok.

DJ magánóra

Kenese Ádám

Jelenleg Amerikában élek, a karantén alatt Daninál elvégeztem mind a Logic, a Sound Design és a Zene promos kurzust is. Azt kell, hogy mondjam, hogy itt kint tized ennyi információért dollár ezereket elkérnek az iskolák, oktatók. Maximális tisztelem a korrektségért és a figyelmességért. Köszi Dani!

Logic, Sound Design magánórák + Zene promo kurzus

Arany Tamás

Saját Youtube csatornát szeretnék indítani zenei témában, ezért jelentkeztem Daninak a Youtube-os online kurzusára. Nem gondoltam volna, hogy 4-5 óra alatt ennyit fogok tanulni, maximálisan megérte az árát.

Youtube kurzus

Kovács Veronika

Énekesnőként Ableton-t szerettem volna kitanulni. Nem gondoltam volna, hogy Dani ebben is tud nekem segíteni! Nem nagyon használtam előtte más szoftvert de már az első demóimat meg tudtam írni teljesen egyedül az oktatás után! Köszönöm

Ableton - énekfelvétel, alap készítés

Erdélyi Dániel (Delay)

Karantén alatt tanultam Daninál online. Először féltem tőle, viszont meglepődtem, hogy nagyon jó rendszert dolgozott ki az oktatásra, tényleg olyan volt mint ahogy ígérte, mintha mellette ültem volna. Logic X tanulásra jelentkeztem, maximálisan, rizsa mentesen átadta amire szükségem van, és rengeteg időt spóroltunk azzal, hogy kihagytuk azoknak a dolgoknak az ismertetését amire biztosan nem lesz szükségem. Mindenkinek csak ajánlom!

Logic X oktatás

Berényi József

Dani sound design kurzusa előtt csak preseteket használtam, sokszor órákat eltöltöttem azzal, hogy megtaláljam a megfelelő hangokat. 4 óra után már nemhogy végre tudom, hogy mi mire való, de szinte ki tudom csavarni a kedvenc hangjaimat pár perc alatt, mindenfajta keresgélés nélkül. Minden pénzt megért, és nem csak Serumban tudom használni a tippeket!

Sound Design oktatás - Serum

Magánórákra a következő form kitöltésével tudsz jelentkezni!

Bátran írd le minden kérdésedet, még azokat is amiket hülyeségnek gondolsz, sokszor azokból tanulunk a legtöbbet!