Archives

Nagy István aka Spike

Számos kérdésem volt, mégis túl azon hogy konzultációs időn belül megválaszolta azokat, még újabb ötletekkel is támogatta a törekvéseimet. Végig partnerként kezelt, ami az ő professzionalizmusa mellett felemelő érzés volt. Messze felülmúlta az elvárásaimat, csak ajánlani tudom!

Mészáros Attila

Zeneszerzés magánórákra jelentkeztem Danihoz, de már az első órán rájöttem hogy a “száraz” elméleti anyag mellett egy sokkal nagyobb rálátást ad a zenei iparra és működésére. Ez a tudás minden zenész számára elengedhetetlen, de szerintem az élet egyéb területein is hasznunkra válhat. Remélem fogunk még együtt “dolgozni 🙂

Schlőgl Péter

Lassan 1 éve dolgozok a Danival és nagyon szeretek vele dolgozni, teljes mértékben elégedett vagyok vele nem bántam meg, hogy anno felkerestem. Nagyon sokat segített, hogy a félig kész projekteket meg jobban egésze formáljuk vagy éppen mitől lesz a hallgató számára meg érdekesebb/hallgathatóbb egy zene, mutatott olyan trükköket is amiket mára már én is sok szeretettel használok. Látszik hogy külföldi tapasztalattal is rendelkezik mint munka morált tekintve mint zenei tippeket és ötleteket tekintve. Emberileg nagyon segítőkész és szerény egyáltalán nincs elszállva magától ami szerintem nem egy utolsó szempont. Bátran merem ajánlani bárkinek!

Szárnyasi Zoltán

Nagyjából egy éve járok Danihoz kisebb-nagyobb megszakításokkal. DJ magánoktatásra jelentkeztem és rövid kérdezzfelelek után már az első alkalommal belevágtunk a mixelésbe. A gyakorlatközpontú órákon az aktuális elméletre is mindíg kitértünk, ha kellett ismételtünk. Utóbbi órákon a zeneírásban kértem segítségét amit maradéktalanul meg is kaptam. Örülök, hogy nála tanulhatok

Garbacz Dávid

Sokszor úgy érzed hogy hatalmába kerít a zene, a hangok világa? Netán zenei karrierépítésben gondolkozol? Akkor véleményem szerint Bánkuti Daninál a legjobb helyen jársz!!:) A kezdetektől fogva nagyon segítőkész és türelmes, ha kell többször is elmagyaráz bármit. Őszintén elmond mindent a zenei világ előnyeiről és hátrányairól egyaránt, így a karrierépítésben gondolkozók is egy stabil, sokrétű rálátást kaphatnak tőle. Egy szó száz, ha csak szeretnél zenével foglalkozni, vagy akár több éve a szakmában vagy és szintet lépnél, ő a legjobb választás, csak ajánlani tudom!!

Zeley Bence (Smash)

Először is, az őszinteség és a korrektség az , amit kiemelnék. Bizalommal fordultam hozzá, az első alkalommal ugye csak az elképzeléseimről beszéltünk, hogy érdemes e belevágni, és Dani őszintén elmondta a véleményét a terveimről, szembesített a velejáróival, hátrányairól, előnyeiről. Ezt követően el is kezdtünk együtt dolgozni, ami hihetetlen nagy élmény számomra mind a mai napig. Fél éve dolgozunk együtt, alkalomról alkalomra jobbnak érzem a “munkakapcsolatunkat” is, és eredményes, sikeres órákat tudhatunk magunk mögött. Amit külön kiemelnék, hogy nagyon nagy érzékkel tudja azt, hogy mi is van az ember fejében,milyen stílus az elképzelése. Talán màr a 3. alkalommal kb azt az alapot rakta le elém, amit hónapok óta megálmodtam. Mindig izgatottan várom az órákat, hogy új hangokat hozzunk létre. Azt hiszem a legjobb döntés volt hozzá fordulni, és ha ezen az úton maradunk, akkor nagy dolgok fognak születni

Vető Tamás (Konex)

Danit az év elején ismertem meg, és év végre eljutottam addig, hogy egy nagy kiadóval tárgyalok. A tehetség önmagában olyan, mint a földből feltörő kőolaj: szanaszét fröcsög. Ahhoz, hogy használni tudd, fel kell építeni egy olajfúró kutat. Ennek megtervezésében és felépítésében segíthet Dani, ha hagyod. Lehet, hogy lesz, ami nem fog jól esni, de hidd el: be fogod látni, hogy igaza van!

Juhász Erik

2 hónapja járok Danihoz Logic X oktatásra. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megtanulnom kezelni a programot, és már ilyen rövid idő alatt meg tudom valósítani az ötleteimet. Dani nagyon türelmesen és érthetően magyaráz, kihagyja a sallangot, és amire nincsen szükségem (teljesen személyre szabja a tananyagot). Tényleg idő hatékony és gördülékeny a tanulás. Emellett ami szimpatikus, hogy sose nézi az órát, addig nem hagyja abba amíg el nem mondja amit szeretett volna. Ha miatta van valami időhúzás, mert elkalandozna akkor mindig ráhúzunk az óra végén. Nagyon korrekt!

Bíró Bence Péter (fulfilled.hu)

“Dani munkásságát nagyjából 10 éve óta követem, elismeréssel. Azért kértem tőle egy konzultációt, mert elegem volt abból, hogy rengeteg munkát teszek abba, hogy minőségi tartalmakat gyártsak, de alig van rajta néző. Mindezt úgy, hogy a csatorna évek óta üzemel, és rendszeresen posztoltam tartalmat. A beszélgetésen rengeteg azonnal használható YouTube és videós trükköt megismertem, és a Danival beszéltek után 2 videót csináltam “házifeladatként”. Az egyiken azóta 10 000+ néző volt, ami hatalmas ugrás a megszokott 3-400-as videómegtekintések után. Dani ért a YouTubehoz. Nemcsak szerencséje volt a csatornája kapcsán. És ha valakinek komoly marketingtudása van, még neki is tud specifikus feedbacket adni a YouTube kapcsán. És igen, olyat is mond, ami nem található meg az ingyenes YouTube marketing tutorialok között. 🙂

Vadász Kinga

Énekesnőként szeretnék elhelyezkedni a pályán, Dani tanácsainak köszönhetően már 1-2 hét múlva sikerült haladni a karrieremben, és megragadni a lehetőségeket amikről eddig nem is tudtam!