Archives

Bíró Bence Péter (fulfilled.hu)

“Dani munkásságát nagyjából 10 éve óta követem, elismeréssel. Azért kértem tőle egy konzultációt, mert elegem volt abból, hogy rengeteg munkát teszek abba, hogy minőségi tartalmakat gyártsak, de alig van rajta néző. Mindezt úgy, hogy a csatorna évek óta üzemel, és rendszeresen posztoltam tartalmat. A beszélgetésen rengeteg azonnal használható YouTube és videós trükköt megismertem, és a Danival beszéltek után 2 videót csináltam “házifeladatként”. Az egyiken azóta 10 000+ néző volt, ami hatalmas ugrás a megszokott 3-400-as videómegtekintések után. Dani ért a YouTubehoz. Nemcsak szerencséje volt a csatornája kapcsán. És ha valakinek komoly marketingtudása van, még neki is tud specifikus feedbacket adni a YouTube kapcsán. És igen, olyat is mond, ami nem található meg az ingyenes YouTube marketing tutorialok között. 🙂

Vadász Kinga

Énekesnőként szeretnék elhelyezkedni a pályán, Dani tanácsainak köszönhetően már 1-2 hét múlva sikerült haladni a karrieremben, és megragadni a lehetőségeket amikről eddig nem is tudtam!

Madarász Erik

Nagyon sokat tanultam Daninál, nagyon rövid idő alatt! Semmiképpen nem volt kidobott pénz!

Sohonyai Zsolt

Szeretném megosztani Veletek személyes tapasztalataimat.
A minap jártam Bánkuti Daninál egy személyes konzultáción.
A helyszín viszonylag könnyen megközelíthető és rendkívül inspiráló.
Dani először sokat kérdez, felméri az erősségeket, gyengeségeket egy könnyed beszélgetés formájában, majd ezután vázolja, hogy szerinte személyre szabottan mi lenne a helyes irány.
Nekem ezzel rengeteg terhet vett le a vállamról, mivel nem kell olyan dolgokba pénzt, időt, energiát raknom, ami nekem nem megy. Eddig pont ezek a dolgok voltak, amik miatt megnehezítettem a saját dolgomat.
Felmérte az erősségeimet és irányt mutatott, hogy szerinte
mik azok a területek, amik kiemelt figyelmet és erőbedobást igényelnek.
Javaslom mindenkinek a személyes konzultációt, akinek iránymutatásra, megerősítésre és őszinte véleményre van szüksége.
Ennyit mindenkinek megéri áldozni saját magára.
Sikeres zenélést mindenkinek!

Köszönöm Dani még egyszer!

Laskói Dániel

3 hónapja járok Danihoz zeneszerkesztést tanulni. Keni vágja a Logicot, nulláról kezdtük el tanulni, mostanra már saját ötletek tudok összedobni ilyen rövid idő után. Nagyon tetszik a tanítási módszere, és nagyon jól magyaráz!

Somogyvári Liza

Énekesnőként szeretnék érvényesülni, Dani rengeteg használható ötletet és tippet adott a tanácsadáson! Nagyon kedves volt és azonnal igazodott a kéréseimhez, azóta már megjöttek az első eredmények is!

András Péter

Mentor programra jelentkeztem Daninál, nagyon sokat fejlődött a projektem 4 hét alatt, nagyon segítőkész és profi volt. Minden fillért megért. Külön tetszett, hogy naponta kapcsolatban voltunk, bármikor tudtam őt hívni ha kérdésem volt. Amikorra megbeszéltük akkor ott volt, óramű pontosan! Ritka az ilyen ember!

Kiss Ákos

3 hónapja járok Danihoz, éveket spóroltam a tanácsai segítségével és szinte minden célt sikerült elérnem amit közösen kitűztünk az első találkozásunknál. Nagyon hálás vagyok

Bozóki János (Check Magazin, DJ Magazin főszerkesztő,) aka James Cole (dj)

“Dani könyve hiánypótló a szakmában! A legfontosabb munka ami született az elmúlt évtizedben a dj, – és egyáltalán az előadói szakmát illetően! Az egykori Freee, Check, DJ Magazin hagyományait követve olyan hiteles információt, tudást, szakmaiságot és szellemiséget közvetít, mely a 21.század új kihívásainak és a megváltozott körülményekhez alkalmazkodik. Teszi mindezt úgy, hogy valóban “kézzel fogható”, gyakorlatias ismereteket ad át egy kezdőnek éppúgy, mint a “veteránoknak”! Büszke vagyok rá, hogy az egykori legendás szakember generációknak Dani személyében méltó utódja született, aki tovább viszi és átadja e kultúra örökségét!” Bozóki János (Check Magazin, DJ Magazin főszerkesztő,) aka James Cole (dj)