Facebook hirdetés és tartalom kezelés tréning A-Zig

Nem rég tartottam egy 1 napos workshopot, kifejezetten zenészek, és zeneiparban dolgozók számára, hogy hogyan érdemes kihasználni a Facebook és az Instagram rendszerét: közösségépítésre, tartalom népszerűsítésre, tartalom marketingre és persze a zenekar, projekt minél szélesebb körben való promotálására. Az 5 órás online tréning utólag is megnézhető, mivel elmentettem az egész nap anyagát. Az árban benne szerepel még egy 15 perces Skype-os konzultáció is, ha netán maradt volna valamilyen kérdés az anyaggal kapcsolatban.

A tematika a következőkről szólt (2020-as állapotok szerint, Facebook által is jóváhagyott tudásanyaggal bővítve):

– Célközönség megismerése
– Közösségi média alapok
– Tartalom tervezés, tartalom stratégia
– organikus növekedés vs. fizetett hirdetések
– közösségi média stratégia, kampányok
– történet mesélés

– FB, IG algoritmus működése
– Instagram storiek és Instagram marketing
– csoportok, oldalak
– élőzés, videók
– hirdetés beállítások, célzás, kampány tippek
és sok minden más!

A tanfolyam online megtekinthető (akár több alkalommal is), minden résztvevőnek egy 15 perces Skype-os konzultációra is van lehetősége.

Balogh N. Nándor (Euphoria Music Band)

Összeszedett tanfolyam volt, sok használható infóval és ehhez képest kevés pénzért. Mindenképpen megérte!

Facebook, Instagram tanfolyam

Szárnyasi Zoli

Nagyjából egy éve járok Danihoz kisebb-nagyobb megszakításokkal. DJ magánoktatásra jelentkeztem és rövid kérdezzfelelek után már az első alkalommal belevágtunk a mixelésbe. A gyakorlatközpontú órákon az aktuális elméletre is mindíg kitértünk, ha kellett ismételtünk. Utóbbi órákon a zeneírásban kértem segítségét amit maradéktalanul meg is kaptam. Örülök, hogy nála tanulhatok.

DJ magánóra

Kenese Ádám

Jelenleg Amerikában élek, a karantén alatt Daninál elvégeztem mind a Logic, a Sound Design és a Zene promos kurzust is. Azt kell, hogy mondjam, hogy itt kint tized ennyi információért dollár ezereket elkérnek az iskolák, oktatók. Maximális tisztelem a korrektségért és a figyelmességért. Köszi Dani!

Logic, Sound Design magánórák + Zene promo kurzus

Arany Tamás

Saját Youtube csatornát szeretnék indítani zenei témában, ezért jelentkeztem Daninak a Youtube-os online kurzusára. Nem gondoltam volna, hogy 4-5 óra alatt ennyit fogok tanulni, maximálisan megérte az árát.

Youtube kurzus

Kovács Veronika

Énekesnőként Ableton-t szerettem volna kitanulni. Nem gondoltam volna, hogy Dani ebben is tud nekem segíteni! Nem nagyon használtam előtte más szoftvert de már az első demóimat meg tudtam írni teljesen egyedül az oktatás után! Köszönöm

Ableton - énekfelvétel, alap készítés

Erdélyi Dániel (Delay)

Karantén alatt tanultam Daninál online. Először féltem tőle, viszont meglepődtem, hogy nagyon jó rendszert dolgozott ki az oktatásra, tényleg olyan volt mint ahogy ígérte, mintha mellette ültem volna. Logic X tanulásra jelentkeztem, maximálisan, rizsa mentesen átadta amire szükségem van, és rengeteg időt spóroltunk azzal, hogy kihagytuk azoknak a dolgoknak az ismertetését amire biztosan nem lesz szükségem. Mindenkinek csak ajánlom!

Logic X oktatás

Berényi József

Dani sound design kurzusa előtt csak preseteket használtam, sokszor órákat eltöltöttem azzal, hogy megtaláljam a megfelelő hangokat. 4 óra után már nemhogy végre tudom, hogy mi mire való, de szinte ki tudom csavarni a kedvenc hangjaimat pár perc alatt, mindenfajta keresgélés nélkül. Minden pénzt megért, és nem csak Serumban tudom használni a tippeket!

Sound Design oktatás - Serum

A tanfolyam ára 35 ezer forint (AMM számlával) a űrlap kitöltése után várj még egy kicsit mert átirányít a fizetési oldalra ahol kártyásan vagy akár utalással is lehet fizetni. A fizetést követően emailben foglak keresni a részletekkel és tanfolyam elérhetőségével kapcsolatban.