DJ magánórák

Ha érdekel a DJ-zés és szeretnéd megtanulni mind a technikai, elméleti alapokat akkor lehetőséged van nálam egy gyors 3-4 alkalmas képzésen megtanulni mindent ami az elinduláshoz szükséges. A képzések az MPW irodájában folynak, előre megbeszélt pulton fogunk tanulni. Érdemes olyan pultot választani amin otthon tudsz gyakorolni (tehát már rendelkezel vele), különben nincs sok értelme az órákon tanultaknak. Az oktatások a többihez hasonlóan itt is teljesen személyreszabottak.

Tematika:

– Zenék felépítések, periódusok, körök stb.
– Zeneelmélet, hangnemek (alapok csak)
– Zenék beszerzése, letöltése, rendszerezése
– Zenék sorrendje, szett felépítése, íve
– Rekordbox, Traktor stb. management szoftverek használata lehetőségei

– Beat matching
– Cue pontok, HOT cue-k használata és lehetőségei
– Loop, sampler és egyéb effektek használatai

A magánóra csak személyesen az MPW irodájában lehetséges.

Balogh N. Nándor (Euphoria Music Band)

Összeszedett tanfolyam volt, sok használható infóval és ehhez képest kevés pénzért. Mindenképpen megérte!

Facebook, Instagram tanfolyam

Szárnyasi Zoli

Nagyjából egy éve járok Danihoz kisebb-nagyobb megszakításokkal. DJ magánoktatásra jelentkeztem és rövid kérdezzfelelek után már az első alkalommal belevágtunk a mixelésbe. A gyakorlatközpontú órákon az aktuális elméletre is mindíg kitértünk, ha kellett ismételtünk. Utóbbi órákon a zeneírásban kértem segítségét amit maradéktalanul meg is kaptam. Örülök, hogy nála tanulhatok.

DJ magánóra

Kenese Ádám

Jelenleg Amerikában élek, a karantén alatt Daninál elvégeztem mind a Logic, a Sound Design és a Zene promos kurzust is. Azt kell, hogy mondjam, hogy itt kint tized ennyi információért dollár ezereket elkérnek az iskolák, oktatók. Maximális tisztelem a korrektségért és a figyelmességért. Köszi Dani!

Logic, Sound Design magánórák + Zene promo kurzus

Arany Tamás

Saját Youtube csatornát szeretnék indítani zenei témában, ezért jelentkeztem Daninak a Youtube-os online kurzusára. Nem gondoltam volna, hogy 4-5 óra alatt ennyit fogok tanulni, maximálisan megérte az árát.

Youtube kurzus

Kovács Veronika

Énekesnőként Ableton-t szerettem volna kitanulni. Nem gondoltam volna, hogy Dani ebben is tud nekem segíteni! Nem nagyon használtam előtte más szoftvert de már az első demóimat meg tudtam írni teljesen egyedül az oktatás után! Köszönöm

Ableton - énekfelvétel, alap készítés

Erdélyi Dániel (Delay)

Karantén alatt tanultam Daninál online. Először féltem tőle, viszont meglepődtem, hogy nagyon jó rendszert dolgozott ki az oktatásra, tényleg olyan volt mint ahogy ígérte, mintha mellette ültem volna. Logic X tanulásra jelentkeztem, maximálisan, rizsa mentesen átadta amire szükségem van, és rengeteg időt spóroltunk azzal, hogy kihagytuk azoknak a dolgoknak az ismertetését amire biztosan nem lesz szükségem. Mindenkinek csak ajánlom!

Logic X oktatás

Berényi József

Dani sound design kurzusa előtt csak preseteket használtam, sokszor órákat eltöltöttem azzal, hogy megtaláljam a megfelelő hangokat. 4 óra után már nemhogy végre tudom, hogy mi mire való, de szinte ki tudom csavarni a kedvenc hangjaimat pár perc alatt, mindenfajta keresgélés nélkül. Minden pénzt megért, és nem csak Serumban tudom használni a tippeket!

Sound Design oktatás - Serum

Magánórákra a következő form kitöltésével tudsz jelentkezni!

Bátran írd le minden kérdésedet, még azokat is amiket hülyeségnek gondolsz, sokszor azokból tanulunk a legtöbbet!