Ableton magánóra

verzió: 10.1-től

Az Ableton az egyik legütősebb crossplatform DAW (elérhető PC-re és Mac-re) egyaránt. Ha Ableton rejtelmeire vagy kíváncsi akkor szintén tudok neked segíteni. Legyen szó a mix, mashup készítésről, zeneírásról vagy live actekről..

Egy általam, kifejezetten kezdők és 0 zenei háttérrel rendelkezők számára kidolgozott tanmenettel. 2 fajta opció van ,a 4 alkalmas és a 8 alkalmas haladó képzés. Az oktatás teljesen személyre szabott, előzetes kérdések és megbeszélések alapján mindenkire olyan tanmenetet dolgozunk ki amivel tényleg azt tanulja meg amiben valójában szüksége van ( hiszen valakinek szüksége van bizonyos funkciókra, valakinek meg nem), így időhatékonyan és gördülékenyen tudunk tanulni. A korona vírus helyzet óta, a képzések online is elvégezhetőek, csupán egy Zoom vagy Skype account szükséges hozzá, mindent úgy lát és hall a tanuló mintha a saját gépén történne (egy speciális eszköz segítségével lehetőség van, hogy a hangkártya kimenetét és a gép képernyőjét egyszerre egy időben lássuk a híváskor).

Miről is szól az Ableton kurzus?

– Ableton alapok
– Audio felvétel és editálás
– Midi kezelés, szereksztés
– Saját dobok készítése
– Live act azaz élőzés
– Mixek, mashupok készítése

– Warpolás
– Hangminták használata és a Sampling
– Drumrackek és Instrument rackkek használata
– Midi és audio effektek bemutatása
– Ableton szoftver hangszerek használata és lehetőségei
– Zene felépítése
– Rejtett tippek trükkök

Az oktatás teljesen személyre szabott, előzetes kérdések és megbeszélések alapján mindenkire olyan tanmenetet dolgozunk ki amivel tényleg azt tanulja meg amiben valójában szüksége van ( hiszen valakinek szüksége van bizonyos funkciókra, valakinek meg nem), így időhatékonyan és gördülékenyen tudunk tanulni. A korona vírus helyzet óta, a képzések online is elvégezhetőek, csupán egy Zoom vagy Skype account szükséges hozzá, mindent úgy lát és hall a tanuló mintha a saját gépén történne (egy speciális eszköz segítségével lehetőség van, hogy a hangkártya kimenetét és a gép képernyőjét egyszerre egy időben lássuk a híváskor).

Balogh N. Nándor (Euphoria Music Band)

Összeszedett tanfolyam volt, sok használható infóval és ehhez képest kevés pénzért. Mindenképpen megérte!

Facebook, Instagram tanfolyam

Szárnyasi Zoli

Nagyjából egy éve járok Danihoz kisebb-nagyobb megszakításokkal. DJ magánoktatásra jelentkeztem és rövid kérdezzfelelek után már az első alkalommal belevágtunk a mixelésbe. A gyakorlatközpontú órákon az aktuális elméletre is mindíg kitértünk, ha kellett ismételtünk. Utóbbi órákon a zeneírásban kértem segítségét amit maradéktalanul meg is kaptam. Örülök, hogy nála tanulhatok.

DJ magánóra

Kenese Ádám

Jelenleg Amerikában élek, a karantén alatt Daninál elvégeztem mind a Logic, a Sound Design és a Zene promos kurzust is. Azt kell, hogy mondjam, hogy itt kint tized ennyi információért dollár ezereket elkérnek az iskolák, oktatók. Maximális tisztelem a korrektségért és a figyelmességért. Köszi Dani!

Logic, Sound Design magánórák + Zene promo kurzus

Arany Tamás

Saját Youtube csatornát szeretnék indítani zenei témában, ezért jelentkeztem Daninak a Youtube-os online kurzusára. Nem gondoltam volna, hogy 4-5 óra alatt ennyit fogok tanulni, maximálisan megérte az árát.

Youtube kurzus

Kovács Veronika

Énekesnőként Ableton-t szerettem volna kitanulni. Nem gondoltam volna, hogy Dani ebben is tud nekem segíteni! Nem nagyon használtam előtte más szoftvert de már az első demóimat meg tudtam írni teljesen egyedül az oktatás után! Köszönöm

Ableton - énekfelvétel, alap készítés

Erdélyi Dániel (Delay)

Karantén alatt tanultam Daninál online. Először féltem tőle, viszont meglepődtem, hogy nagyon jó rendszert dolgozott ki az oktatásra, tényleg olyan volt mint ahogy ígérte, mintha mellette ültem volna. Logic X tanulásra jelentkeztem, maximálisan, rizsa mentesen átadta amire szükségem van, és rengeteg időt spóroltunk azzal, hogy kihagytuk azoknak a dolgoknak az ismertetését amire biztosan nem lesz szükségem. Mindenkinek csak ajánlom!

Logic X oktatás

Berényi József

Dani sound design kurzusa előtt csak preseteket használtam, sokszor órákat eltöltöttem azzal, hogy megtaláljam a megfelelő hangokat. 4 óra után már nemhogy végre tudom, hogy mi mire való, de szinte ki tudom csavarni a kedvenc hangjaimat pár perc alatt, mindenfajta keresgélés nélkül. Minden pénzt megért, és nem csak Serumban tudom használni a tippeket!

Sound Design oktatás - Serum

Magánórákra a következő form kitöltésével tudsz jelentkezni!

Bátran írd le minden kérdésedet, még azokat is amiket hülyeségnek gondolsz, sokszor azokból tanulunk a legtöbbet!